“Jij bent je bedrijf” training voor de echte startende ondernemer

SMART* in Communication vormt samen met MCBS.nl –Verkoopondersteuning de LEFGenerator, een trainersplatform dat een combinatie aanbiedt van acquisitie- en  communicatietrainingen, met als doel je  persoonlijke- en commerciële vaardigheden te versterken.

Op uitnodiging van de Gemeente Breda  participeert de  LEFGenerator in het initiatief  Business Coach Breda om talent, kennis en ondernemerschap verder te stimuleren. Daarom is het mogelijk gebruik te maken van de 50% regeling, die voorziet in een voucher waardoor  slechts de helft voor rekening van de deelnemer komt.

de LEFgenerator  biedt een training aan voor startende ondernemers . Onder het motto   “Jij bent je bedrijf” biedt ze een dag vol praktische kennis en vaardigheden op het gebied van acquisitie, mindset en persoonlijke communicatie. Verkopen is immers een proces waarin je bouwt aan een langdurige relatie met je klant.

Twijfel niet langer en investeer in jezelf. Geef je op vóór 5 juli a.s. en vraag de voucher aan bij jouw businesscoach! Deze geeft je recht op 50% korting!

Datum: 10 juli 2014

Deelname: € 290,- inclusief materiaal, koffie/thee en  lunch, exclusief 21% btw.

Locatie:  Hersbeek Hoflijk Werken, St. Jansstraat 16A, 4811 ZL  BREDA