Communiceren vanuit een ander perspectief

Voel jij je onmachtig en niet in staat om het contact te herstellen? Sleept deze situatie al jaren voort en ga je met lood in je schoenen het contact aan met de ander? Zou je de situatie graag willen verbeteren maar weet je niet hoe? Wil je je onvermogen omzetten in kracht?

Alles is communicatie om ons heen. Wat je zegt, juist niet zegt, doet of laat, vertelt zoveel over iemand. Woorden en gedrag zijn veelzeggend maar ook de intentie en de energie waarmee dit wordt gedaan.

Begrip van je eigen rol in het communicatieproces is van groot belang. Je bewust worden van de onbewuste processen die spelen bij jezelf, betekent op een ander niveau contact kunnen maken met de ander.

Hoe zeg je wat je werkelijk voelt tegen je partner, je kinderen, je baas, collega’s,  je vrienden?  Zodanig dat de boodschap duidelijk en met respect overkomt?  Iemand kunnen aanspreken op gevoelsniveau, hoe doe je dat?

Wil jij ook communiceren vanuit je kern? Wil jij ook leren je eigen gevoel te vertalen op een manier die helemaal bij je past? Wil jij niet meer vastlopen in het contact met anderen?

Neem contact met me op en maak een afspraak voor een doorbraaksessie waarmee je direct succes kunt boeken.